0 - 2
6 april 2014
16:00

Referat: Tungelsta IF - Västerhaninge IF

Genrep mot Tungelsta IF, en komfortabel seger med 0-2. Tungelsta har till skillnad mot tidigare år förändrat sitt sätt att spela. Nu presterar man en ganska trevlig fotboll med ett rätt fint passningsspel.

Västerhaninge tog kommandot direkt utan att för den skull direkt skapa några riktigt heta chanser. Istället var det Tungelsta som fick den första riktigt stora chansen. En straffspark men Västerhaninenges målvakt gjorde kvalificerad räddning. I den 40:e hörna för Västerhaninge. Goran slår in bollen och som så många gånger förr skallar Srecko in ledningsmålet 0-1, vilket även stod sig i halvlek.

Andra halvlek spelade Västerhaninge betydligt bättre, fick ett markantare övertag. 0-2 kom genom Ümit på en fin framspelning av Srecko. Därefter spelades matchen av lite oroväckande var att Tungelsta skapade en del fina lägen, men det är klart Nutte behövde också få visa varför han står i Västerhaninges mål.

Jonas Packalén, kapten för laget vad säger du om genrepet? "-Tycker det var ett typiskt genrep, vi kladdar lite väl mycket boll och är inte tillräckligt aggressiva. Vi kommer höja oss betydligt till premiären!"

Statistik från matchen:
Avslut totalt: VIF-TIF 21-15. Avslut på och i mål: VIF-TIF 10-6. Hörnor: VIF-TIF 7-2